06 квітня 2012

Стіл для шиття

Вчора у мене нарешті з'явилося повноцінне робоче місце! Раніше я шила за столом, за котрим ми їмо. Було незручно прибирати шиття кожного разу перед вечерею. Але тепер цього більше не буде! Я дуже задоволена! Весь вечір перекочувала його по кімнаті шукаючи "місце сили". Знайшла :) Він так класно складається і перетворюється не невелику тумбочку. Але все по-порядку.
 Всю зиму я вмовляла чоловіка подарувати мені стіл для шиття. На жаль, інтернет пропонував нам або столи російського виробництва, які не подобалися мені на вигляд, або дуже дорогий австралійський стіл. Як же я здивувалася, коли 2 тижні тому натрапила на українського виробника Erso. Ціна в 3 рази менша, ніж за австралійський стіл, а на вигляд він справжній красень ще й за кольором ідеально вписується у нашу вітальню. Залишалося питання якості. Виробник запевнив мене, що фурнітура Данська, а матеріал, з якого виготовлено стіл екологічний і довговічний. Вчора пробувала пошкрябати голкою, дійсно не шкрябається. Мала вже обмалювала його кульковою ручкою - все швидко відтерлося. 
 Я стрибаю під стелю від щастя! До речі, стіл привіз власне директор підприємства. Вони з помічником заміряли мою машину і ще зроблять мені додаткове скло, щоб робочу поверхню машинки можна було зрівняти зі столом. Було видно, що люди ставляться до своєї справи з любов'ю і вірять у неї. Я дуже рада, що і в Україні з'явився виробник якісних швейних столів.
І, так - я вирішила дошити свій учбовий квілт, щоб взятися за справжній великий :)
Вірте в Україну, 
до зустрічі в ефірі.

18 коментарів:

  1. о, це ж просто мрія!!! який шикарний стіл!.. тепер натхнення просто мусить завжди бути поряд! :) бажаю успіхів!

    ВідповістиВидалити
  2. Класс! Поздравляю с приобретением)

    ВідповістиВидалити
  3. Ох красота! Поздравляю! Полезное и красивое приобретение!
    Давно мечтаю о чем-то подобном, потому как тоже кочую пока на кухне))) Спасибо за ссылочку!

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю! Справжня творча майстерня! Бажаю натхнення та часу!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, дівчата, що радієте разом зі мною :)

    ВідповістиВидалити
  6. Веру ва Украіну! Віншую з каштоўным (НАЙкаштоўным) набыткам! А ці не хочуць хлопцы стварыць якуюсь мале-енькую філію ў Беларусі? Здаецца, на такія сталы знайшлося б шмат ахвочых!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Veja! Я їм подам ідею наступного разу, як побачу :)

      Видалити
  7. Наталі, це ж таке щастя мати СВІЙ куточок! Ой, радію за тебе і мрію про такий же столик :)

    ВідповістиВидалити
  8. Розкішний стіл!! Я стрибаю разом із тобою і хочу собі такий самий :)) І лише 2200 грн! І віконце для машинки! І модель машинки на їхніх фото точнісінько як у мене :) Вітаю тебе з такою обновкою ;)

    ВідповістиВидалити
  9. Наталю, вітаю з таким зручним і затишним робочим місцем!!! Столик прекрасний!!! В мене стоїть розкладений великий стіл, поки що вміщаюсь зі своїми двома машинками, але так мрію, що коли ми вже нарешті добудуємо свою хатку, буду облаштовувати свою майстерню, окрему кімнатку))))

    ВідповістиВидалити
  10. Вірю в Україну, люблю її! Наталочка! як за тебе радію! Просто чудовий стіл! зараз уявляю собі, скільки в тебе одразу ж ідей, мрій з"явилося!!!! Думаю, ти і спати не могла, все щось марилося. Так? Ший, ший, на радість! а про підприємця: як же добре, що такі люди є щирі, рукасті, головасті у нас! Все буде добре! Цікаво, скільки ж він коштує, там на сайті я не побачила, а може погано дивилася?

    ВідповістиВидалити
  11. невероятно красивый и удобный стол! отличное рабочее место!

    ВідповістиВидалити
  12. Поздравляю, Наташа! И О как же я завидую!!! :)Я "творю" на обеденнном столе, а мои "узлы" с добром валяются вообще по всей квартире. такой кавардак получается. Часто я долго вспоминая, что из нужного мне, где лежит...

    ВідповістиВидалити

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...