03 квітня 2012

Органайзери для рукоділля

Взимку ми з Тетяною затіяли обмін рукодільними витворами. Вона зробила для нас Капітона, а я пошила їй органайзери для в'язання. Кілька днів тому Таня зробила про них пречудовий пост, який і варто прочитати, якщо вам цікаво як там все всередині влаштовано. Я ж надаю кілька фотографій для загального ознайомлення. 
Органайзерів 2, бо одного для всіх потреб рукодільниці було б замало, а мені дуже хотілося, щоб Таня почувалася комфортно і в подорожі теж. Тому окрім великого органайзера для всіх скарбів, я зробила іще й дорожній - для поточного проекту.
Так великий органайзер виглядає всередині. У мене замало гачків і спиць для нього :)
А так він виглядає ззовні. Як же мені сподобалося шити з тканини виробництва Moda! Це казка, а не кольори! Вона дуже приємна на дотик - м'яка і піддатлива. Думаю, що наступні проекти будуть тільки з Moda.
Так виглядає маленький органайзер ззовні. Тут вже менше печворку, але я виділила годинники за допомогою квілтінгу. Правда рядки квадратиків виглядають дуже мило? Техніка здається простою, але завдяки ній будь-який виріб стає набагато привабливіший.
Нутрощі маленького органайзера.
Завдяки проекту, я гарно потренувалася вшивати блискавку (вона не потайна, тож справа пішла швидко, все після першої кишені :), пришивати липучки, обробляти виріб косою бейкою. Про косу бейку треба сказати, що це окреме задоволення. Без жартів. Виріб вже готовий, вже видно який він чудовий, а ти просто сидиш і майже медитуючи голочкою туди-сюди...
Дякую, Тетянко, за чудовий обмін.
Успішних вам проектів!