25 березня 2013

Cupcake applique

У зв'язку з тим, що весну відмінили, я готуюся відразу до літа. Сьогодні пришила аплікацію до Софійчиної нової футболки.
Вдало сфотографувати мавпу, що гойдається на ліанах досить важко, але принаймні ви матимете уявлення про кекс, що я його цілий ранок малювала, вирізала та пришивала.

Бувайте здорові, вживайте більше вітамінів.

12 коментарів:

  1. Кльовий кекс! Класна ідея, там можна заховати і якусь плямку))) нове життя для одягу....

    ВідповістиВидалити
  2. О, Ви ще добавили в інтер"єр ще спортивний куток)))

    ВідповістиВидалити
  3. О! Куда делся мой хвалебный коммент этому вкуснейшему кексику? :(

    Умеееш даже несъедобные оттенки превратить во вкуснятину!!!! Суперкексик :)
    Натали - я к тебе с вопросиками ;0)
    http://tauni4ok.blogspot.com/2013/04/blog-post_2.html#more

    ВідповістиВидалити
  4. :) дякую, Віка. Я чесно думала, що мене це омине, ха ха. Я так з блогом поводжуся, що думаю у мене читачів зо три всього. Один з них ти. Іще кума, і Юля Шкребньова. Хто ж на мої питання відповідатиме?
    Але дякую, мені приємно і свої 5 копійок вставити в цю гру :)

    ВідповістиВидалити
  5. Очень позитивная футболка получилась!Не переживайте,Ваши читатели всегда с вами будут!А ко мне за наградой заходите!http://bysinkahome.blogspot.com/2013/04/blog-post_3.html

    ВідповістиВидалити
  6. :) Дякую, Бусінка, і за підтримку теж.

    ВідповістиВидалити
  7. Я! Я читаю! :)) Щоправда, давним давно не заходила, а тут згадала, що чогось менi бракує вже давно. Аплікації - моя любов! Заходь до мене, там є парочка нових подушок ))

    ПС Напишу тобі листа ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) Ух ти! Дякую, Катруся. Мітіни подушки я бачила, навіть намагалася написати комент, але жж завередував і не схотів його публікувати (комент був хороший).
      Чекатиму на лист :)

      Видалити
  8. Відповіді
    1. Да, під малюнком флізелін і зі зворотнього боку футболки теж флізелін. Трикотаж легко б'ється, якщо просто так до нього щось пришивати.

      Видалити
    2. А! По фото не видно, що матерiал трикотаж. Треба вже спробувати на своїй машині його - досі не дійшла, хоча є розкроєна футболка ще з минулого літа.

      То виходить флізелін або якщо на шов, то бавовняна смужечка може врятувати!?

      Видалити
    3. футболка трикотажна, а аплікація з котону. Бавовняна смужечка вшивається в плечовий шов на футболках, щоб він не розтягувався.
      А ще (як уже зайшлися про трикотаж), на звичайних машинах його бажано строчити з верхнім транспортером. Але може і так вийде тут все від трикотажу залежить.
      моя машина ні ні , а потім як зажує цей трикотаж, і капець - дірка. То я з ним якомога менше зв'язуюсь. Мрію про розпошивальну машину.

      Видалити

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...