18 березня 2013

Bundle jungle baby quilt

Дитячий квілт зшитий з колекції Bundle jungle від Moda. Ось тут гарний МК, якщо захочете зробити дещо схоже. Тільки дивіться уважно, щоб усі квадратики були однаково квадратні - втім, як і завжди :)
Квілт зшитий з американських матеріалів, навіть, котоновий утеплювач звідти. Цікаво потримати в руках, те про що маєш уявлення тільки з фотографій. Це наче кілька років дивитись по телевізору, як хтось їсть морозиво, а тоді, нарешті, добути собі справжнє. Виявляється, воно холодне і солодке. От із квілтом так. Я здивувалася, коли його дошила. Виявляється, він схожий на ковдру. А мені завжди здавалося, що квілти більше схожі на скатертину, тобто краще драпіруються. Проте, можливо, вся справа в утеплювачі. Мабуть треба помацати різні, щоб вибрати який тобі більше сподобається. Але ж по інтернет не помацаєш. От халепа. Наступного разу спробую вітчизняний слімтекс 100. Вже руки чухаються.
Все ж таки квілт - це більш декоративна штука, ніж практична. Ліжечко застелити гарно буде.
Розмір мого щастя 96х96 см. Чоловік сказав, що йому особливо зворотній бік подобається. А  наша бабуся:"... нарешті, щось новеньке, а не квадратики". Після такої критики у мене кілька днів були сумніви чи займатися печворком далі. 
Простібано все верхнім транспортером аби не мати стресу від, того що у мене стібки різної довжини. Тут серія МК з квілтінгу шагаючою лапкою.
Хай вам щастить.

14 коментарів:

  1. Надзвичайно круто, Наталю!!! Для мене - вищий пілотаж!!! А квадратики в тебе теж фантастичні виходять!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Наталка клас!!! молодчинка. А кому досталась чудо-ковдра, Оресту чи Софійці?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталочко. Дісталася тому, кому за розміром підійде ;)

      Видалити
  3. Вот это вещь, я понимаю, долго вы делали одеялко? Я все мечтаю о таком!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Аня, за месяц в ленивом темпе можно осилить.

      Видалити
  4. А мне нравится!!!! Очень!Люблю такие яркие сочетания с белым. А у тебя оно такое класное получилось - задорное!!!
    Ты права - такого рода одеялка больше на покрывала похожы, но если наполнитель обычный синтепончик, то с каждой стиркой оно только мягче становится, и вполне себе одеялко. Мою "веснянку" уже даже муж тянет на себя :)))
    Не очень обращай внимания на такие заявки - от них только руки опускаются. Мне после ланчматов и косметички муж скептически заявил что он бы такое не купил, и вообще кому это надо...Вот уже второй день не могу за иглу взятся, сижу тупо в интернете и брожу по американским сайтам квилтерс...
    ПС. Я бы ешще в квадратиках повышивала или аппликацию сделала...:))))

    ВідповістиВидалити
  5. Кстати, в косметичке использовала слимтекс 100 - тоненько, форму держит очень, для летних сумочек самое оно,а вот как в одеялке...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віка, дівчата з форуму кажуть, що слімтекс дуже гарно в ковдрах поводиться. Я з ним тільки лялькову ковдру шила, м'якенька вийшла. Там іще котопон розповсюджений, всі його купують, але відгуків про нього мало, він запросто може весь квілт посадити, будуть вінтажні зморшки.

      Видалити
  6. Наташа, бесподобно! С белым очень свежо выглядит.

    ВідповістиВидалити
  7. Гарна річ вийшла. Прикраса для оселі.

    ВідповістиВидалити
  8. Чудовий квілт! Я в захваті! Навіть вирішила для племінниці на день народження шити ковдру за цим "рецептом" :)

    ВідповістиВидалити

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...