15 квітня 2011

Тканина з Америки

Останнім часом я багато уваги приділила інретнет-закупівлям. Вчора приїхало моє найбільше придбання - тканина, котру я замовила в пречудовому магазині www.fabricshack.com. Пакунок доїхав до мене днів за 10, доставка коштувала всього 7$. Також мені додали до замовлення два подарунки - метр та голочки для машини. Метром вдалося відволікти Ореста, котрий теж хотів помацати мої клаптики :)
 Далі більше фото :)





8 коментарів:

  1. Якщо не секрет, а скільки це все багатство разом із доставкою коштувало? Мрію і собі замовити.

    ВідповістиВидалити
  2. а я который день страдаю над этим магазином и не могу сделать окончательный выбор. и самое неинтересное, что корзина-то обнуляется со временем :)
    мой вопрос такой: как ты смогла остановиться, выбирая?
    и номер два: ты купила что-то из распродаж? и покупала что-то от конкретных дизайнеров? Или просто методом тыка? И не просматривала все-все

    ВідповістиВидалити
  3. я користувалася 3-ма способами вибору тканини. 1. вибір під конкретний проект. 2.вибір за кольоровою гамою. Подивилася, що вдома не вистачає червоного, замовляю. 3. замовлення універсальних малюнків: горошок, смужки, дрібні квіточки. При цьому мені дуже подобаються такі виробники як Мішель Міллер, Таймлесс Трежеріс, Мода. І ще я багато гуляю по квілтерським блогам і деякі тканини були мені знайомі і я хотіла їх дуже сильно. А деякі приїлися, тому вони хоч і кльові, але вже набридло на них дивитися. І чесно кажучи, зараз мені вже не здається цей асортимент таким вже великим - я його вивчила до тої степені, що по малюнках можу називати виробника і колекцію. З розпродажу замовляла багато, бо начиталася японських журналів і потребую спокійних кольорів :) Ну і не останній день живемо, щось сьогодні не замовила, замовлю завтра, доставка всього 7 баксів, у мене настрій кожен день міняється, а те що я хотіла шити вчтора, сьогодні вже забуто, тож я вирішила, що замовлю цього разу трішки, подивлюся що піде, а чого не вистачить. Доречі, замовлення обійшлося в 120 долларів. Я ще хотіла баттінг та бек до квілта (тоді був би ліміт 200 баксів), а його немає на складі, тому я їх просто скасувала із замовлення. І ще одне, там дуже контактні працівники, якщо перебільшити 200 дол, то можна їх просто попросити написати на пакунку, що він коштує менше ніж є насправді. Щасти тобі, Катруся!

    ВідповістиВидалити
  4. Я уже второй день медитирую на сайте этого магазина и не могу определиться, что заказывать:)
    Нужно таки решаться!
    А про 200 долларов - если это таможенный лимит, то он на самом деле 200 евро:) То есть в долларах можно чуть поболее набрать, чем на 200.

    ВідповістиВидалити
  5. angelwithwingss, точно 200 евро, я й забула, дякую

    ВідповістиВидалити
  6. ткани изумительные! это сколько же всего красивого из них можно нашить))

    ВідповістиВидалити

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...