08 квітня 2011

Про печворк

 Сьогодні вирішила показати як просувається справа з моїми курсами печворку. На сьогодні маю 20 готових блоків, один не зібраний і натхнення на іще декілька. Вочевидь, час згортатися. Великої-превеликої ковдри на двоспальне ліжко не вийде. А знаєте чому? Бо мій коханий Ігор побачивши розкладене мною добро сказав:"Який жах, тепер воно постійно лежатиме на нашому ліжку? ненавиджу цю кольорову гамму. І до чого тут червоний?" 
Вбив. 
Тому просто дошию те, що є, розмір вже який буде - такий і буде. 

Нехай результат і не шедевральний, але на курсах я все ж таки багато чому навчилася, тому не вважаю проект суцільним провалом. Але митця в мені доведеться реанімувати ще деякий час.
Натхнення вам і успіхів!

9 коментарів:

  1. Здорово как получилось!Я так не умею

    ВідповістиВидалити
  2. А мені здається цілком уміснний там і червоний, все дуже гармонічно! Молодець!

    ВідповістиВидалити
  3. А мне нравится!!!!!!!!! Наталка, твоя детвора с удовольствием будет играть на таком одеяльце, да ещё изучать цвета и фигуры! А мужу другое сошьешь по его вкусу))))
    Нат, проверка комментов на основе графического кода мешает нормально общаться(((

    ВідповістиВидалити
  4. Дівчата, дякую вам за підтримку.
    nataliyalta, я вже по-різному пробувала налаштовувати кометарі, нажаль, якщо не встановити перевірку словом, блог піддається атакам спаму. 2 рази ручками підчищала весь блог - дуууже дурна робота і займає багато часу. Також пробувала вести коментарі вручну (тобто кожного разу приймати рішення про публікацію), але особисто мені, коли я пишу в чужому блозі подобається бачити мій коментар ордразу. Тому поки що - так. Сподіваюсь на розуміння.

    ВідповістиВидалити
  5. Натусь, ага, понятно, ну ничего страшного, это не будет нам помехой))))

    ВідповістиВидалити
  6. Натали, заходи за наградкой! http://tauni4ok.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую, Віка! мені дуже приємно :)

    ВідповістиВидалити
  8. Столько труда!! И такие разные квадраты!!! А я только смотрю ролики на youtube и облизываюсь, очень нравится квилтинг!!

    ВідповістиВидалити
  9. Однозначно судить о цветовой гамме пока еще рано, мне кажется, ведь можно еще что-то добавить + имеет значение общий фон. Но лично меня такая работа приводит в полный восторг, очень красиво, разнообразно, сложно! Ты просто молодец))
    Маричка

    ВідповістиВидалити

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...