07 березня 2009

8 БЕРЕЗНЯ

Колись я не вважала 8 березня своїм святом, але тепер, коли ми стали мамами все інакше. Хочеться святкувати свою жіночність і молодість! Цей пінкіп я зробила для своєї подруги (потримаю ім'я в секреті, доки не подарую, нехай хоч краплиночка сюрпризу буде). Вона любить шити, тож подарунок, сподіваюся, стане в пригоді.
Безкоштовний дизайн звідси. Вишито на рожевій Aida 14 фірми DMC, ниточки використала ті, що були під рукою там і DMC і GAMMA, червоні ниточки точно DMC #666 (обожнюю вишивати цим кольором). Також використано тканину для квілтінка, таку саму як і для книжечки для голок, і червону смужку з органзи.
Збирати пінкіп за допомогою картону та двостороннього скочу мені не сподобалося, тканина якось кривувато приклеювалася. Наступного разу буду тільки зшивати, а в середину покладу побільше синтепону, щоб був пухкіший. Як ви розумієте пінкіп я робила вперше.
Ну і звичайно роздиночка - кишеня для дрібнички. (Щось у мене пристрасть до кишень). Вцілому, результатом я дуже задоволена. Поставила на комоді і вже другий день милуюся.

1 коментар:

  1. Вау! Какая прелесть! Такая веселенькая миленькая весенняя штучка получилась! Браво!

    ВідповістиВидалити

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...