30 червня 2012

Панама для Ореста

Схоже, що моя друга пристрасть після печворку - це головні убори. Сьогоднішній пост знову про панаму і наступний буде теж. А чому б і ні, адже літо на дворі! Орцева панама зшита з тканини з тієї самої колекції, що й софійчина. 

Гарного вам дня!

11 червня 2012

МІЙ СПРАВЖНІЙ КВІЛТ!!!

Піт і сльози, 2 роки сумнівів і відкриттів, 2 роки невтримного бажання стати квілтером - і я завершила свій учбовий квілт. Мало того - я його простібала на вільному ходу моєї чудової Janome 6600P. Не вистачає слів, щоб передати почуття радості. Це, безумовно, визначна подія у моєму житті.
Розмір квілта 115х95 см. Верхня частина (top) - американський хлопок з колекції "Palette" дизайнера Джинні Бейєр (Jinny Beyer). Серединка (batting) - ситнетичний утеплювач, підкладка (back) - вітчизняна бавовна. 
Утеплювач після простьобування став колом, тож квілт ідеально підходить для використання на вулиці у ясну суху погоду в якості аксесуару для пікніка. І це добре, бо саме таку мету я переслідувала на останніх етапах роботи. Це Софія придумала, що ковдрочка буде для пікніків і для занять спортом. Чудово, що квілт знайшов своє практичне призначення.
Не можу не показати зворотній бік, на якому видно мій free-moution. Він іще не впевнений, але ж мала я колись почати.
Бажаю вам творчих успіхів і натхнення.

06 червня 2012

Пляжний сезон відкрито!

Поки мій блог не покрився пліснявою, виправдаю своє зникнення. Ми їздили на пляж.
А до поїздки в Голландію я зшила чимало обновок для себе і малюків. Думаю, протягом літа у мене з'являться гарні фотографії і я вам все покажу. 
Для початку панама з дитячого номеру "Бурда" №2 за 2012 рік, розмір 52. Хороша викрійка, можна шити. Панами я ніколи не дублюю клейовими матеріалами, щоб голова дихала. Чесно кажучи, американський котон і так пречудово тримає форму. 
Лагідного вам літа! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...