24 лютого 2012

Pettiskirt for Sophie

 Під час обох вагітностей я ніяк не могла визначитися кого мені хотіти - хлопчика чи дівчинку (наче від мене щось залежить, але ж всі цим займаються :)). Мені однаково сильно хотілося і дівчинку і хлопчика обидва рази. А все чому ? Бо я не розуміла яка різниця? І от вчора, поки я строчила американську пишну спідницю (pettiskirt), я по-справжньому відчула себе мамою дівчинки. І трішечки чарівником, бо цілий день сиділа серед хмар невагомих рюш.
Отже, моя перша пишна спідниця. Тканина у мене була оригінальна - американський нейлон-шифон. Дякуємо дяді Вєталю, що привіз нам її з Америки :) Білі рюші були в бобінах (ширина смуги 14,5 см) і мені стало шкода їх різати, тому вони такі довгі.  В останній момент мене спіткала здорова думка не робити багато ярусів, а залишити всього один. Довжина спідниці 31 см.
Під час шиття я користувалася інформацією з цього веб-сайту.

Гарних вам вихідних!

15 лютого 2012

Вечірня фотосесія

У мене дві обновки на малят: легінси для Софії та піжамна кофтинка для Ореста. 
Вчора ввечері Софійка не захотіла перевдягатися після садочку, а Ореста вже було одягнуто для сну. І я зрозуміла, що це мій шанс зробити знімки для блогу. Діти "пішли мені на зустріч" і радо "допомагали" у зйомках. 
Софія, як побачила фотоапарат, відразу почала позувати. На цьому фото вона - ластівонька. (А є іще 75 фоток, де вона принцеса або фея). Орест теж зайняв найвигідніший ракурс.
Потім мені довелося ловити їх об'єктивом на льоту. Літали діти з одного крісла на інше.
Нарешті вдалий кадр піжами. Я передбачливо пошила двоє штанів і одну кофточку. Бо зі штанцями у нас часто трапляються аварії :).
Під катом ділюся досвідом про роботу з трикотажем.

08 лютого 2012

Прикраси з Фетру МК

Взимку я час від часу роблю ось такі прикраси з фетру для подруг. Сьогодні поділюся з вами майстер-класом :)
Зимой я время от времени делаю вот такие украшения для подруг. Сегодня поделюсь с вами мастер-классом.


06 лютого 2012

Подарунок для Поліни

В подарунок нашій 3 річній подрузі Полі я зшила шалик. Поставила його на трикотажну підкладку персикового кольору, щоб підкреслити, що аксесуар для дівчинки. Шматочок репсової смужки, пришитий як ярличок надає виробу завершеності. 
І дві маленькі еко-сумочки розміром 30Х30 см - щоб носити змінні речі в садочок.
Радійте як діти!

02 лютого 2012

Potholder-cake tutorial/ Як пошити прихватку-кекс.МК

Якось на просторах інтернету я натрапила на прихватку у формі кексу. Дуже мені сподобалася ця ідея, тому я зшила пару кексів для себе і зробила майстер-клас для вас.

01 лютого 2012

Піжамні штанці для "Містера Непосидючість"

Продовжую навчатися роботі з трикотажем. Хочу розпошивальну машину з красивими шовчиками. Ну, поки до машини - купила хоча б голки для трикотажу. А то звичайна голка б'є матерію.  
Тканину купувала в цьому чудовому магазині. Марина, власниця, дуже люб'язно допомогла мені підібрати рибану до інтерлоку. (Інтерлок - власне, штані, рібана - манжети). Ну і взагалі, приємно так купувати, коли тобі і порадять і ще й винайдуть, те чого в асортименті немає, але дуже треба. Ну, і ціни хороші. Фактично двоє штанів мені обійшлися в 33 грн! 
Викройка з  Оттобре 1/2007. Я нарешті оформила підписку на цілий 2012 рік. Отримаю 4 дитячих і 2 жіночих номери + один номер в подарунок. Я вибрала дитячий 1/2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...