27 січня 2012

Подушка і полуниця/ Pillow and strowberry

 Ще одна зіркова подушечка - подарунок нашій любій тітоньці Ірині. Правда, вона схожа на імбирне печиво? Ох, і подобаються мені зірки з клаптиків. Мрію про цілий квілт на цю тему. Але спочатку треба дошити торішній. 
Власне, тому у мене і немає багато недороблених проектів - всього чотири: квілт, недов'язані дитячі капці, не вишитий календар Бента Гріка і одна вишивка ще з Кореї (їй вже 10 років і там не вистачає трішки беку - впевнена, що одного дня я її дошию). Капці і календар,  схоже, теж дуже надовго підуть у забуття.

One more star pillow was created by me for our aunt Irina. It looks like a ginger cookie, isn't it?
Ялинку ми вже давно розібрали, фотографіям пару тижнів. 
Якось ввечері Софія примусила мене зробити для неї полуницю. Сказала: "Дякую". І вмить про неї забула. Я прилаштувала її на ялинку, щоб не загубилася.
 And a strowberry for our Cristmas tree.
Гарних вихідних!

25 січня 2012

Як купувати на ebay? МК

Останнім часом мене часто запитують як купувати на ebay, тому я і вирішила створити цей пост. Інформації на дану тему - повний інтернет, але ж я відповідатиму тим, хто читає саме мій блог і цікавиться моїм досвідом.
Отже, для того щоб придбати смужки чи ґудзики парою кліків, спочатку доведеться трішечки попрацювати. Діяти будемо за наступним планом:
  1. Створимо платіжну картку;
  2. Створимо рахунок (account) в платіжній системі PayPal;
  3. Прив'яжемо картку до рахунку PayPal;
  4. Створимо рахунок на ebay;
Розглянемо детально дії, що вимагає від рукодільниці кожен пункт плану.

16 січня 2012

Коники

Пам'ятаєте коника від Миколайчика? Він загубився. Через три дні від народження. Ох і суму боло... Стільки, що я не витримала і за ніч зшила такого самого і на додачу дошила вже розкроєного - для Ореста. Знову поспішала встигнути до ранку. 
Софії сказали, що написали листа Діду Морозу, щоб і він теж коника приніс. Софія зрозуміла, що коник інший, але все одно називає його найулюбленішою іграшкою серед усіх.
Через весь цей поспіх і сум від втрати першої конячки залишилося у мене відчуття незавершеності. Але, на щастя! мій добрий знайомий замовив для своєї доні ще одне лоша. Ну, я вже не поспішала і все зробила як було задумано. А задумано було кожну тваринку прикрасити візерунком на спинці і животику. Коника було замовлено зеленого кольору, тож він явно потребував квітів - ромашок.
З іншого боку.
Пізніше мені було повідомлено, що дівчинка дуже зраділа подарунку від Діда Мороза і назвала конячку Журкою. Гарне ім'я - я б краще й не придумала.
Бувайте здорові в Новому році.

04 січня 2012

Mittens / Рукавички МК

Останнім часом я стала частіше опинятися за кермом автомобіля. І помітила, що руки мерзнуть поки салон не нагріється. Так виникла ідея зшити мітенки. Ці, на фото - чоловічі :) собі пізніше зшию. 
Під катом майстер-клас.

03 січня 2012

З Новим роком!

Вітаю вас, мої дорогі читачі, з Новим роком! Бажаю вам здоров'я і щастя, любові і злагоди у вашій родині!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...