30 листопада 2011

Прощавай осінь!

В останній день осені покажу вам особливий мій проект. Я вишивала цей дизайн 3 роки, тільки восени і ось цього року нарешті дошила.  Вже і господарка блогу, з якого взято дизайн сказала всім: оревуар. Думаю, що наступної осені пошию подушку.
Веселої зустрічі з зимою!

28 листопада 2011

Scarves for children/ Шарфи для дітей (інструкція в кінці повідомлення)

Якось ми досі обходилися без шарфів, але цього року я різко відчула їхню нестачу. Навіть надівала Орестові свій буф в квіточки, щоб йому між застібками реймівського (від слова Reima) комбінезону не задувало. Софія, котрій це задування ніколи не заважало, і собі захотіла шарфика. Я зібралася думками і пошила діткам з флісу такі собі буфики-шарфики. Насправді для буфа вони закороткі, а з шарфом у них спільне тільки те, що вони горло гріють, тому називайте їх як захочете.
Такий варіант зігрівання горлечка мені подобається більше, ніж класичний шарфик, що зав'язується. Буфик надівається одним рухом ще вдома під куртку, на майданчику ні за що не зачепиться, ніхто не зможе за нього потягнути і він займає мало місця.
Першим зшила Софійчин шарф, прикрасила його аплікацією, бо без прикрас ми не носитимемо. Думаю, що і з прикрасами - теж, бо зараз, коли я пишу цей пост місце знаходження шарфика вже невідомо. (Може в машині залишили, а може в садочку).
А це третій буфик - для Софійчиної подружки, у котрої дуже скоро День народження.
Наведу коротку інструкцію з пошиття такої корисної з усіх боків речі. 
Нам потрібен шматочок флісу на трикотажній основі. Клікніть на фото, воно збільшиться і ви побачите, що лицьовий бік - трикотажний, а зворотній - це звичайний фліс.
Розмір прямокутника 50 см по довгій стороні (тій що тягнеться) і 20 см - по короткій , 48 см на 22 см теж буде добре.
Прикрашаємо наш прямокутник як заманеться. Складаємо лицьовим боком всередину і строчимо прямим стібком або стібком, що відразу оброблює край. Обрізаємо припуск ножицями зиг-заг (для більшої модності) і йдемо на вулицю вигулювати обновку.
Веселої вам прогулянки!

23 листопада 2011

Кофтинка для Ореста

Ось, нарешті я зшила зі справжнього трикотажу дещо путнє! Насправді було не так вже й складно, особливо після того, як я розібралася як на звичайній швейній машині імітувати трикотажні шви.
Далі більше фото, що дозволяють роздивитися деталі

19 листопада 2011

Звіт

Цей пост буде більше схожий на звіт, просто покажу те, що не показувала. Строчила останнім часом як навіжена. Але перша фотка не про це. Підсіла я на ebay остаточно. Одне слово - домогосподарка. По магазинах ходити немає змоги, але ж і без шопінгу не сидіти, правда? Тим більше я по трошки - мені 100 штучок і годі. Дівчата, кому треба такі ґудзики (діаметр - 1 см), звертайтеся - віддаю по 15 коп. за штуку.
Далі, спідничка для мого Сонечка. Я дуже детально фоткала процес пошиву, може викладу в одному з наступних постів. Так мені сподобалося додавати цю рюшу з тюлю - спідничка відразу виглядає святково. До речі тюль і дрібнесенький вельвет замовляла на fabric.com, вони не доставляють в Україну, замовлення мені привіз друг, що якраз перебував в США у відрядженні.
Я з ними затіяла листування з приводу доставок в Київ, сказали, що можливо одного дня це станеться.

Ну чому в Україні немає заводу, котрий би виробляв таку якісну тканину? Ніхто не хоче побудувати? Я вже замучилася облизуватися на американські магазини для рукоділля, а потім купувати в Києві втричі дорожче і не те, що хочеться. Хто взагалі купує акрил по 100 гривень за метр? Де ці люди? Що вони з нього шиють?
Легінси. Теж для Софії. Мій дебют з трикотажем! Оті, що в горошки зшито з вітчизняної віскози. Ну й слизька вона! І тоненька. Але дуже приємна на дотик. Це мені кума подарувала аж 3 метри - от я й сіла тренуватися. Однак, горохвяні штанці вийшли завеликі. А от блакитні - як раз те що треба! Викройка з Отобре - зменшена і видовжена.

А це - подарунок для подруги на день Народження. Чохол для  iPone з кишенькою.

...і з другого боку.
Все що нафоткала - показала. Творчих вам успіхів!

01 листопада 2011

Giveavay! Лотерея!

Любі мої читачі, рада повідомити, що в моєму блозі розігрується цукерка!
Цього разу мені захотілося подарувати вам дещо дуже корисне - еко-сумку. У мене самої подібних сумочок дуже багато. Для них, навіть відведено цілу поличку в шафі. Вони  регулярно використовуються в нашій сім'ї замість поліетиленових пакетів. За ними легко доглядати і приємно тримати в руках. До того ж, еко-торбинки привертають увагу :)
Сумочка, що стане призом, зшита з двунитки, кишенька - з американського хлопку, прикрашена репсовими смужками.

Дорогие читатели, рада сообщить, что в моем блоге разыгрывается лотерея! На этот раз мне захотелось подарить вам кое-что полезное - эко-сумку. У меня самой подобных сумочек очень много. Для них, даже пришлось выделить целую полку в шкафу. Они регулярно используются в нашей семье вместо полиэтиленовых пакетов, за ними легко ухаживать и приятно держать в руках. К тому же, эко-сумки привлекают внимание:) 
Призовая сумочка сшита из двунитки, карманчик - из американского хлопка, украшена репсовыми лентами.
Розіграш відбудеться 25 грудня.
Розыгрыш состоится 25 декабря.
Умови участі у лотереї такі:
1. Розмістити в своєму блозі (ЖЖ або іншому веб-ресурсі) малюночок, що ви бачите вгорі, з активним посиланням на цю лотерею. Для цього ви можете створити новий ґаджет "HTML/JavaScript" і вставити у нього даний HTML код:

<a   href="http://stitch-knit.blogspot.com/2011/11/giveavay.html">
<img   src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXUDhynjqD2qzXNYmPlVuxYfMhzZyiiOUNHCvdGEXN8J_2g1MNQL-NAbYuk8AQYjzK08tHXaGPs2cXA7LuBCiBxMvErg_PAOSMuoUyKHjWYI0IYYtt91KJqVppO18_Ww4ghscOhzl3MIb4/s800/ecobag+big.jpg"  height="220"  width="220" />
</a>
2. Записатися до списку, який знаходиться в кінці повідомлення.
3. Блоги, що створені з метою участі в лотереях будуть виключені зі списку.


Условия участия в лотерее:
1. Разместить в своем блоге (ЖЖ или другом веб-ресурсе) картинку, которую вы видете выше, с активной ссылкой на эту лотерею. Для этого вы можете создать новый гаджет "HTML/JavaScript" и вставить в него данный HTML код:

<a   href="http://stitch-knit.blogspot.com/2011/11/giveavay.html">
<img   src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXUDhynjqD2qzXNYmPlVuxYfMhzZyiiOUNHCvdGEXN8J_2g1MNQL-NAbYuk8AQYjzK08tHXaGPs2cXA7LuBCiBxMvErg_PAOSMuoUyKHjWYI0IYYtt91KJqVppO18_Ww4ghscOhzl3MIb4/s800/ecobag+big.jpg"  height="220"  width="220" title="RipPeD by Eto ME" />
</a
2. Записаться в список находящийся в конце сообщения;
3. Конфетные блоги участия в лотерее не принимают.

Звичайно, сумочка не потрапить до нового власника порожньою.
Конечно же, сумочка достанется новому хазяину не пустой.
Щасти вам!
Удачи!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...