29 жовтня 2011

Радісний пост!

Хочу поділитися з вами радісними новинами. По-перше мій блог отримав свого сотого читача! І з цього приводу  готується цукерка.
А по-друге прийшли мої посилочки! Замовила цей номер Ottobre через викройку сарафану і легінсів для Софійки. 

Ну і звичайно ж скарби з Китаю :) смужки і аплікації. Я подумала, що накопичену мною кількість смужок я одна не пришию і треба вже ділитися. Вони такі класні, що хочеться їх замовляти ще і ще, і ще... Насправді, на фото, це не весь скарб зображено, ще 20 ярдів їдуть. Тож ласкаво прошу на сторінку Продається там знайдете ці смужки і - зі старих припасів також.
Гарної вам неділі!

20 жовтня 2011

Soccer pillow/ Футбольна подушка

Ця подушка стала подарунком до Дня народження мого чоловіка. Він, як ви вже зрозуміли великий фанат футболу. Я люблю, коли по телевізору йде футбол, мене це заспокоює, це означає, що всі вдома і все добре. А як ви ставитеся до перегляду футбольних матчів?

I made this pillow for my husband as a birthday present. He's a big fan of soccer.I love when he's whatching the game at home.

19 жовтня 2011

Dreams about the sea/ Мрії про море

Цього року ми так вдало з'їздили на море, що курортна тематика, мабуть переслідуватиме мене цілий рік. 
Цей чохол для телефону продається. Коштує 150 грн. Пересилка за мій кошт по всьому світу. Має розмір 68 мм завширшки і 128 мм завдовжки. Ідеальний для телефонів схожих за розміром на Nokia 3720 або Nokia 5200. Кольори на фото такі самі як і в житті, чохол дійсно такий яскравий і стильний.
Кілька тижнів тому подруга замовила чохол для своєї Nokia. Особливою умовою було використати тканину з совами (як на панамі). Кроїла я тих сов і так і сяк, але путнього нічого не виходило. Тоді я вирішила, що сови просто дуже тьмяні і треба зробити щось жвавіше. Зшила рибку в морі. А тоді і вже і з совами все налагодилося. 

This year we had an amazing trip to the sea. That's why I make a lot of creations to marine theme.
I sell this phone cover and ship it for free worldwide. More details in my Etsy shop.



01 жовтня 2011

Princess accessories/ Аксесуари для принцеси

Маленькі дівчатка живуть у казковому світі принцес і фей. А там без корони і чарівної палички не обійтися. Ну і в шортах, звичайно, не з'явишся до палацу, де повним ходом іде підготовка до балу. А, отже, до комплекту обов'язково необхідно додати спідницю.

Little girls live in a world of  princesses and fairies. That's why they need all those fairy things such as  crown and magic wand. And of course what  a princess without a skirt? 
Ідея створення корони і палички належить Катрусі, там само є і майстер-класс підглядаючи в який я шила корону. Спідничка шиється дуже просто і швидко, а завдяки американському фатіну виглядає по-чарівному. 
Цей комплект було подаровано нашій подрузі Олександрі на її четвертий День народження. 

You can find the tutorial of the crown here. Thank you Katia for preparing it for us. The skirt  is made quickly and easily and tulle adds it a charm. The set was presented to our friend Sasha on her fourth birthday.
Бажаю вам казкової неділі!
Have a fairy sunday!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...