27 березня 2011

Сонячний настрій!

Не знаю чи прийде цього року весна, тому я відразу почала приманювати літо. Зшила подушку для Ореста і пляжні шорти для Софії  - все в жовтих кольорах.
Подушка Оресту потрібна, щоб підперти спинку в калясочці, бо без неї він напівлежить і йому ні чтого не видно, що навколо діється. Сердечки якісь не хлопчачі, але все разом дуже гарно пасує до нашої каляски - вона у нас зелена.
Власниця шортів дуже задоволена оновленням гардеробу. Навіть на ніч не захотіла їх знімати. Не знаю, як завтра в садочок підемо :)
 І шорти бліжче. 

Нехай вже нарешті буде тепло! (я не нию)

22 березня 2011

Giveaway! Лотерея! Цукерка!

Рада вас сповістити про першу в моєму блозі лотерею! Багато було у мене приводів для її організації, але останнім поштовхом стало відкриття власного магазинчику на EtsyВ лотереї розігруються: сумочка, гаманець для дрібних грошей та чохол для фотоапарату або телефону.

I'm glad to inform you about first giveaway in my blog. There were many occasions for its organization, but the latest push was opening myshop on Etsy. I made for giveaway a handbag, a purse for coins and a case for little camera or phone on your choise.
Умови участі прості:
1. Залишіть коментар до цього повідомлення;
2. Зробіть посилання на мою лотерею в своєму блозі або ЖЖ (якщо у вас немає сторінки в інтернеті, просто напишіть свій ємейл в коментарі).

Переможця буде визначено 24-го квітня.
Щасти вам!
How to join?
1. Write a comment in this post;
2 Leave a link to my giveaway in your blog (if you haven't the blog just leave your e-mail in the comment).

I will announce the winner on the 24h of April.
Good luck! :)

18 березня 2011

"Весняні квіти" або "готується дещо особливе"

Я не просто так пропала, а готую для вас дещо особливе :)
А в зв'язку за тим, що мені вже несила терпіти, дозволю підглянути одним оком що ж це я таке затіяла.
Як ви бачите, мене в самісіньке серце вразили квіти з японських журналів. Хочеться робити їх знову і знову, з різних тканин, різних розмірів. Що ж, так і робитиму!
Швидкого нам всім настання весни!

12 березня 2011

Співчуття

Я висловлюю співчуття всім жителям Японії. Трагедія незбагненна, та попри сум, вірю в силу духу японців. Молюся за них і їх чудову країну.

01 березня 2011

Для мами

Якось я побачила мамин мішечок, в якому вона носить своє в'язання. І миттєво вирішила зшити для мами новий! Маму я дуже люблю тому постаралася створити із "просто мішечка" дещо особливе. Обов'язково хотілося зробити кишеньки, щоб складати туди метр, гачок або будь-що дрібне. Справжнє диво, що в моїх запасах знайшлися ґудзики в колір тканини. 
 На аплікацію мене надихнули японські журнали. Ви вже зрозуміли, що ці квіточки мені сподобалися, тож побачите їх ще неодноразово :)
Вітаю із настанням весни!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...