27 вересня 2010

Чохол для телефона

Трішки печворку, трішки квілтінгу - вийшов чохол для Ігорового телефона. Найцікавіше в ньому - мій перший досвід квілтінгу; візерунок називається "мОзки". Тепер я вже не думаю, що з мене вийде якийсь супер квілтер, але такі прості речі треба вміти, тож я все ще тренуюся.
Ось курс Любові Лежаніної , за допомогою якого я вчуся теорії. Ну і, звичайно, youtube містить в собі безліч відеоматеріалів корисних з практичної точки зору.

20 вересня 2010

Patchwork in the night

Ось яку сумочку я зшила для дівчинки Олександри на честь її триріччя. Сашулька вже доросла і ходить у садочок. Торбинка знадобиться, щоб складати у неї речі на зміну.
А на печворк мене потягнуло не просто так, а тому що мій коханий чоловік подарував мені на День народження швейну машину Janome 6600P. Тепер кожен вечір я вкладаю дітей спати, а сама за машинку і строчити, строчити, строчити... до другої ночі. Замість мозку вже каша із цим систематичним недосипанням. Щоправда з печворком особливо не настрочишся, тому я іноді беруся за квілтінг. Результати поки що не такі, щоб їх показувати в блозі, але я працюю над собою :).
І ще у мене виникла проблема з матеріалами. Виявляється в Кієві ніхто не продає ці пречудові Jelly Rolls, та й взагалі інтернет магазинів для клаптикового рукоділля немає. Нажаль, печворк.ком.уа відрізає тільки метрами, якщо замовляти онлайн, а це дуже дорого, та й не треба мені стільки. Ну і вибір в у них в каталозі не той, що в реальному магазині. От і питання, що робити молодій мамі в таких умовах? А ви в яких інтернет-магазинах замовляєте клаптики?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...