28 листопада 2009

Карамельні дівочі мрії

Позавчора на www.lapka.com.ua я замовила швейну машину. Сказали що привезуть її ввечері. А ввечері подзвонили і сказали, що не привезуть, бо хтось безналом заплатив гроші раніше зе мене. І що машинка, на котрій я вже тиждень кожну ніч строчу у ві сні, остання! А наступна партія припливе лишень за 2 тижні, і додайте ще час на оформлення митних документів.... уявляєте мій розпач? На dublirin вже викладено 3 уроки з квілтінга, а мені немає на чому строчити! Може спрацює відома вишивальна прикмета?..
Дизайн взято звідси.

25 листопада 2009

Інструменти для печворка

Нарешті і у мене з'явилися справжні інструменти для клаптикового шиття! Катастрофічно невистачає тканини, ниток, функцій у швейної машини, але я сповнена оптимізму і пам'ятаю приказку про паганого танцюриста :) Все одно кроїтиму і строчитиму! Тепер мене, принаймі, пустять на майстер-класи на Кропивницького 1 - бо у мене є ніж. Все це добро дісталося мені всього лишень за 294 грн: мат 45*30 інчів, лінійка 15*30 інчів і ніж середнього діаметру (буває іще трішки більший і трішки менший). Все це я замовила на цьому сайті http://www.olfa.dp.ua/.

19 листопада 2009

І знову Zigougou

Оля створила такий гарний і водночас нескладний дизайн, що хочеться вишивати його знов і знов. Цього разу за основу я взяла льон 32, меланжеві нитки DMC, та золоту ниточку невідомого виробника.

Літнє поле

Наближається зима, саме час готувати новорічні прикраси, а мені захотілося чогось теплого літнього і яскравого. Ось таке намисто зв'язала я для доні. Почалося все з ідеї зробити слінгобуси, але не знайшлося дерев'яних намистин, щоб обв´язати. Проте на просторах інтернету я зустріла блог Йошти з пречудовим майстер-класом. Потім за мотивами сплелося дещо зовсім не схоже :)

12 листопада 2009

Mystery zigougou from hohla

Справжня зимова казка вишилась. Я все ніяк не могла гарно сфотографувати зігугу, а потім обрала для фону іллюстрації з книги "Снігова королева", видавництва Абабагаламага. Ще раз красно дякую Олечко за цікаву гру і за канву.

09 листопада 2009

Mystery zigougou from hohla parts 4, 5, 6

Покажу перед сшиванням всю красу. Ну, дуже цікаві ігри влаштовує hohla. Думаю, це через те, що авантюри не хрестикові. Цікаво не тільки дізнатися який далі буде візерунок, а ще й які шовчики будуть виконуватися.

04 листопада 2009

Mystery zigougou from hohla parts 1, 2, 3

Неможливо пропустити SAL від hohla. І хоч я страшенно відставала, все одно вирішила приймати участь. Спочатку виникла проблема з матеріалами, виявляється у мене немає чим і на чому шити. Потім я згадала, про канву, котру виграла в Олі ж в лотерею! Ексклюзив полягає в тому, що Оля власноруч цю канву пофарбувала. Вирішила будь-що підбирати нитки під неї. Білий колір був, сріблястий мені подарувала подруга Аня на День народження, залишався третій колір... Вже було хотіла вишивати все біло-сріблястим (і було б дуже гарно), але в останній момент потрапила до вишивальної крамнички і придбала синенький меланж. Отже, маю такий варіант.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...